22 Kas 2021

Fethiye Pilates, Reformer Pilates, Mat Pilates...

Fethiye Reformer Pilates - Sibel Kurt Güzellik Merkezi - Style and Beauty Lounge


Muğla Fethiye'deki en büyük güzellik salonu Sibel Kurt Güzellik Merkezi - Style and Beauty Lounge'da bireysel Pilates eğitimleri veriyoruz. Spor yaparken ne yapacağını,  nasıl yapacağını, hangi hareketleri kullanacağını bilmeyenler buradaysa eğer sizlere tavsiyem güzellik salonumuzda Pilates eğitimlerine katılmak olacaktır. Fethiye'de Pilates ve Reformer Pilates Nerede Yapılır? Pilates nedir? Reformer Pilates nedir? Mat Pilates Nedir? Pilates fiyatları nedir? Ücretler nelerdir? Hangi yaşlarda uygundur? Kişiye Özel Pilates Var Mı? Anlatalım. 

 

 Öncelikle Pilates nedir? Biraz bahsedecek olursak her yaş için uygun hareketleri barındıran kasları güçlendirmek, esnekliği arttırmak ve vücudun genel sağlığını iyileştirmek amacıyla geliştirilmiş bir egzersiz sistemidir. Egzersizleri özel minderde yapmalısınız.  Pilatesin en temel amacı ise zihni ve bedeni sağlıklı tutmak, zinde kalmak, vücudu güçlendirmek, stresi azalmaktır.  Lastikle ve topla yapılırken eklem ve kemiklerimizi de korur. Pilates yaparken nefes egzersizleri çok önemli bir yer tutar. Derin nefes alıp verme doğru şekilde yapıldığında zihnimizi rahat ve huzurlu hissederiz. Faydaları arasında pozitif bir enerjiye sahip olmak, kan dolaşımını hızlandırmak, stresi azaltmak, zinde kalmak ve düşünce gücümüzün artması, eklemleri güçlendirmek, vücut esnekliği sağlamak, boyumuzun uzaması, karın bölgesinin biçimli olması vardır. 


Reformer Pilates nedir? Biraz da bundan bahsedelim sizlere. Daha çok esnemek ve bacak, popo ve vücut sıkılaşması için son dönemlerde sık sık tercih edilen bir egzersizdir. Klasik Pilatesten farkı ne bunun? diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Farkı, farklı bir çok alet ile uygulanmasıdır. Klasik Pilatesten daha çok zaman harcatmasına rağmen kullanılan özel aletler sayesinde daha sıkı bir görünüme sahip olduğunuz için giden zamanın boşa olmadığını anlayacaksınız çünkü daha esnek ve fit bir görünüme sahip oluyorsunuz bu sayede. Üstelik zayıflamaya katkı sağlar. Faydaları arasında esneklik sağlamak, kalori yakmak, ağrıları gidermek, mental açıdan güçlü olmak, fit bir vücuda sahip olmak vardır. Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Sibel Kurt Güzellik Merkezi - Style and Beauty Lounge'da sizleri  bekliyor olacağız.

KATEGORİLER :

Editör Resmi

EDİTÖR

SİBEL KURT GÜZELLİK SALONU

Bu içerik Sibel Kurt Güzellik Salonu - Style and Beauty Lounge editörleri tarafından oluşturulmuştur. İzinsiz kullanılması yasaktır.

  • Sibel Kurt Güzellik Merkezi
  • Kasım, 2020
  • Fethiye, MUĞLA
  • iletisim@sibelkurt.com
  • +90 552 892 98 00

Yorum Gönder

Casmara Logo
NYX Cosmetics Logo
LOréal Logo
İliona Logo
MultiActiv Logo