29 Kas 2021

Fethiye Bölgesel Zayıflama, FitMax, EMS, G5, Lenf Drenaj

Fethiye Bölgesel Zayıflama, FitMax, EMS, G5, Lenf Drenaj


Bölgesel zayıflama, vücutta, yağ tabakası ve kilonun en yoğunlaştığı bölgeye teknolojik cihazlar ile uygulanan zayıflama yöntemidir. "Bölgesel Zayıflama kaç dakika yapılır? FitMax, EMS, G5, Lenf Drenaj ne kadar etkili? FitMax, EMS, G5, Lenf Drenaj faydası nedir? FitMax, EMS, G5, Lenf Drenaj nasıl yapılır? Bölgesel zayıflama, FitMax, EMS, G5, Lenf Drenaj fiyatları nedir?" sizler için bu yazımızda biraz bahsedelim Muğla Fethiye'de bulunan Sibel Kurt Güzellik Merkezi - Style and Beauty Lounge'da en güvenilir cihazlar ve uzmanlar bulunur. Bölgesel zayıflama bizi daha fit bir görünüme kavuştururken, sağlığımızı da olumlu yönden etkileyen yöntemdir. 

Bölgesel zayıflama paketlerinden bahsedelim. 

  • FitMax ile incelme sağlanır. 
  • G5 ile selülit sorunlarınız giderilir. 
  • EMS ile popo sıkılaşır. 
  • Lenf drenaj ile kas ve eklemleriniz güçlenir.
Fethiye Bölgesel Zayıflama, FitMax, EMS, G5, Lenf Drenaj


Fıtmax nedir? Nasıl uygulanır biraz anlatalım. Fıtmax bölgesel incelmede kullanılan bir cihazdır. Bacak ve karın bölgenize 25-30 dakikalık bir işlem uygulanır. Bu işlem sonrasında bacaklarda incelme karın bölgesinde yağ yakma işlemi gerçekleşir. Siz rahatça yatarken bizler bu cihazdaki ses dalgaları sayesinde yağlarınızı eritiriz. Kalıcı incelme için 7-8 seans öneririz. 

G5 tedavi yöntemi ile ilgili konuşacak olursak bu masaj  selülit sorunlarınıza çok iyi gelir. Kusursuz bir cilde kavuşmayı herkes çok ister. İşte bu noktada bize en faydası olan yöntemlerden biri G5 yöntemidir. Vücudunuza titreşim verir sıkılaşma sağlar ve selülit giderici bir etkiye sahiptir. Kaslarınıza biriken (özellikle doğum yapan kadınlarda olan) ödemin atılmasında çok faydalıdır. Doğru yerde yapıldığında hiçbir sakıncası yoktur. Biz bunun için en doğru ve en dikkatli güzellik merkeziyiz. Kötü görüntü veren aşırı kahve tüketimi, doğum sonrası yıpranma ve hareketsizlik sonucu olan selülit tedavisi için bizlere güvenin. G5 masajı en çok popo ve bacak bölgelerinde tercih edilir. Seanlarımız genellikle 20-25 dakika sürer.  G5 cihazının faydalarından bahsedecek olursak vücudunuzu sıkılaştırır, metabolizmayı hızlandırır, selülit sorunlarınızı giderir, kas ağrılarına iyi gelir ve daha bir çok faydası mevcuttur. 


EMS, popo sıkılaştırmak için birebir ve en etkili masaj yöntemlerinden biridir.30 dakikada 1000 kalori yakmanız mümkündür. Ems cihazı sayesinde elektrik ile kasılma sağlanıp sıkı bir görünüme kavuşmanız sağlanır kası güçlendirip, kırıkların iyileşmesinde, ağrılarınızın azalmasında yardımcıdır.    Üstelik vicudunuza herhangi bir zarar vermez. Sonuçlar uzun süreli olmaktadır. 

Lenf Drenaj göğsünüzden ayaklarınıza kadar özel yöntem ve tekniklerle yapılan ve kan dolaşımını artırıp zihinsel olarakta rahatlamanızı sağlayan bir masaj yöntemidir. Genelde en az yedi sekiz seans önerilir. 25 - 30 dakika arası sürer.

Muğla Fethiye'nin en büyük merkezi olan Sibel Kurt Güzellik Merkezi'nde en iyi ve en dikkatli uzmanları ile birlikte bu işlemler uygulanır. Hemen en uygun fiyatlar ile rezervasyon yaptırın.

KATEGORİLER :

Editör Resmi

EDİTÖR

SİBEL KURT GÜZELLİK SALONU

Bu içerik Sibel Kurt Güzellik Salonu - Style and Beauty Lounge editörleri tarafından oluşturulmuştur. İzinsiz kullanılması yasaktır.

  • Sibel Kurt Güzellik Merkezi
  • Kasım, 2020
  • Fethiye, MUĞLA
  • iletisim@sibelkurt.com
  • +90 552 892 98 00

Yorum Gönder

Casmara Logo
NYX Cosmetics Logo
LOréal Logo
İliona Logo
MultiActiv Logo