18 Kas 2021

Fethiye Diyestisyen - Sağlıklı Beslenme Uzmanı

Diyestisyen - Sağlıklı Beslenme Uzmanı

Diyetisyenler insanlığın en ihtiyaç duyduğu insanlardır. Gerekli eğitimi görüp mezun olduktan sonra belgelerini alırlar ve sizler için çalışmaya hazır hâle gelirler. Muğla'nın Fethiye ilçesindeki en büyük güzellik salonu olan Sibel Kurt'ta uzman diyetisyenimiz Sena Uzun size en iyi  hizmeti vermek ve sizi daha sağlıklı bir hayata kavuşturmak için bekliyor. Fethiye Sibel Kurt Güzellik Merkezi'nde, Diyetisyen fiyatları da bütçenize ağır gelmeyecek kadar uygun. 


Diyetisyenler herkesin ortak sorununa çözüm bulurlar. Ayrıca beslenmenize, kilo vermenize, kalori değerlerini doğru kullanmanıza, sağlıklı olmanıza, beslenme bozukluğu, yağ yakımı, gibi sorunlarınıza çözüm bulan size özel sağlıklı beslenme programları hazırlayan ve sizi bu süreçte takip eden kisilerdir. Sağlıklı olmak hepimiz için önemlidir. Daha uzun ve daha mutlu yaşamak için diyetisyenler bizlerin en büyük yardımcısıdır. Sağlıklı kilo alıp kilo vermenizi,  sağlıklı bir mideye sahip olmanızı, sinir sistemine ve size zarar veren besinleri hayatınızdan çıkarmanızı, selülit sorunlarınızı azaltmanızı sağlarlar. Kan sonuçlarınıza bakıp yağ ölçümü ve vücut değerleri ölçümü de yaparız. Obezite çağımızın en büyük sorunlarından biridir. Fakat aşılamayacak bir problem değil bizler için. Evet sağlıksız yiyecekleri bırakmak size belki zor geliyor olabilir. Diyetisyenler bu noktadaki en büyük yardımcınızdır. Yavaş yavaş sağlıksız besinleri azaltarak size yardımcı olurlar ve en iyi noktaya geldiğinizde artık sağlıksız beslenemez hâle gelirsiniz. Rahatça kilo verip daha huzurlu bir yaşam süresiniz. Sağlıklı beslenmek oldukça önemlidir çünkü cildimizden sinir sitemimize , ve hatta dış görünüşümüzden iş hayatımıza kadar etki eder. Diyetisyeninizin size verdiği programa düzenli bir şekilde uyup spor yapmayı aksatmadığınız sürece sağlıklı bir insan olabilirsiniz. Telefon üzerinden sürekli iletişim halinde oluruz. Diyet tarifleri, egzersiz tavsiyeleri, kişiye özel diyet, her hafta farklı diyet listesi veririz.


Muğla Fethiye'deki Sibel Kurt güzellik merkezimizde Fethiye'nin en iyi diyetisyenlerden biri olan Sena Uzun size sağlıklı beslenmede, obezite sorununda, kilo-yağ yakımında, program hazırlamada, dengesiz beslenme sorununda ve daha bir çok konuda yardımcı olacaktır. Değişime inanın!

KATEGORİLER :

Editör Resmi

EDİTÖR

SİBEL KURT GÜZELLİK SALONU

Bu içerik Sibel Kurt Güzellik Salonu - Style and Beauty Lounge editörleri tarafından oluşturulmuştur. İzinsiz kullanılması yasaktır.

  • Sibel Kurt Güzellik Merkezi
  • Kasım, 2020
  • Fethiye, MUĞLA
  • iletisim@sibelkurt.com
  • +90 552 892 98 00

Yorum Gönder

Casmara Logo
NYX Cosmetics Logo
LOréal Logo
İliona Logo
MultiActiv Logo