25 Eki 2021

Fethiye Diode Lazer Epilasyon Merkezi


"Diode Lazer Epilasyon Nedir?", "Diode Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır?", "Lazer Epilasyon Soğutma Sistemi Nedir?", "Lazer Epilasyon Hangi Bölgelere Uygulanır?", "Fethiye Güzellik Merkezi Önerisi", "Fethiye Güzellik Salonu Önerisi", "Fethiye Lazer Epilasyon Nerede Yapılır?", "Fethiye Lazer Epilasyon Fiyatları" gibi soruların cevabını sizler için en iyi şekilde hazırladık. Diode Lazer Epilasyon son dönemlerde ilginin oldukça arttığı istenmeyen tüylerin azaltılıp yok edilmesini sağlayan bir yöntemdir. Muğla'nın Fethiye İlçesinde "Sibel Kurt Güzellik Salonu - Style and Beauty Lounge" işletmesinde bu işlem ustaca ve en iyi şekilde yapılır. 

Diode lazer jel ile uygulanır. Lazer epilasyon kare şeklindeki başlığı direkt cilde temas eder ve cilt üzerinde gezdirilerek her bölgeye us uygulanır. Diode lazer ve cilt arasına jel sürülerek daha rahat hareketler ile epilasyon yapılır. Diode lazerin dalga boyu diğer lazer tüylerine göre çok daha uzundur. Bundan ötürü ten rengine göre farklı sonuçlar gösterir.Kadınlar lazer epilasyon için daha avantajlıdır. Erkeklerde başarı ortalaması kadınlara oranla daha da düşüktür. Kadınlarda hormonsal nedenli tüylenmeler varsa, bu hastalığın tedavi edilmesi gerekir elbette. Bu Alexandrite lazer, melanin tarafından iyi tutulmaktadır. Bu nedenle sadece açık cilt tiplerinde kullanılabilir fakat Diode Koyu tenler hatta bronz ten için de oldukça  uygundur. 

Diode lazer, 810 nm dalga boyundadır.  Gelişmiş soğutma sistemlidir. Cildin derinliklerine rahat indiği için derinlerde tüy bulunan bölgelerde daha etkilidir. Bir diğer lazer türü olan

Alexandrite lazere göre ciltte daha da derine iner. Bikini bölgesi ve özellikle erkek omuz, sırt gibi derin yerleşimli kıllar için diode lazer sizin için iyi bir seçimdir. Kol, bacak, genital, koltuk altı, sırt, göğüs özetle tüm vücuttaki ince ve kalın kıllara etkili bir epilasyondur. Bu yöntemin teknik özelliklerinden dolayı yüz bölgesi gibi bölgelerde diğer epilasyon yöntemlerinden daha etkilidir.  Diyot lazer epilasyon acıtır mı? Diyot lazerde başlık kısmında özel bir soğutucu modül vardır. Diode lazer epilasyon başlığındaki soğutma acısız diode lazer epilasyon mümküdür. Diode lazer, yüz bölgesinde 4 hafta, diğer bölgelerde ise 6-8 hafta arayla yapılır. Diode lazerde kıllar ne zaman dökülür? Uygulama sonrası kıllar yaklaşık 2-3 haftada dökülür. Ağrı daha çok kıl yoğunluğu ile alakalı bir durumdur. 

Diode Lazer ile;

  • Deride leke kalma ihtimali azdır.
  • Koyu renk ciltlerde dahil olmak üzere diode lazerler tüm cilt tiplerinde epilasyon yapılabilen lazerlerdendir.
  • Kontakt ya da hava soğutmalı tipleri vardır.
  • Dalga boyu deride alexandrite ve ruby lazerlere göre daha derine ulaşabilir.
  • Pulse süresi cihazın teknik özelliklerinden dolayı uzundur ve esmer tenlilerde kullanılabilir.
  • Pulse süresinin uzun olması ince kıllarda etkinliği azaltabilir. Bu nedenle pulse süreleri ayarlanabilen diode cihazları da üretilmiştir. Bu tip fonksiyonu bulunan diode lazerler ince tüylede etkili olabilen önemli lazerlerdendir. 

Sibel Kurt Güzellik Merkezi bu alanda Muğla'daki en iyi ve en büyük salondur.

KATEGORİLER :

Editör Resmi

EDİTÖR

SİBEL KURT GÜZELLİK SALONU

Bu içerik Sibel Kurt Güzellik Salonu - Style and Beauty Lounge editörleri tarafından oluşturulmuştur. İzinsiz kullanılması yasaktır.

  • Sibel Kurt Güzellik Merkezi
  • Kasım, 2020
  • Fethiye, MUĞLA
  • iletisim@sibelkurt.com
  • +90 552 892 98 00

Yorum Gönder

Casmara Logo
NYX Cosmetics Logo
LOréal Logo
İliona Logo
MultiActiv Logo